Noč čarovnic

Noč čarovnic - verzi in misli. Prihaja noč čarovnic, šegavi dan, ko si ljudje oblečejo kostime čarovnic in plešejo ob ognu. Dan, ko si namenimo tudi kakšno šegavo in veselo misel ob noči čarovnic. Noč čaravnic ali Haloween ja praznik, ki ga obeležujemo v noči iz 31. oktobra na 1. november. Da si boste popestrili najbolj strašno noč, izberite kakšen zabaven verz ali misel za noč čaravnic. Če se radi zabavate ob noči čarovnic, lahko izberete misel ali verz za noč čaravnic iz naše strani in jih delite na svojih socialnih omrežjih -kot so Facebook, Twitter, Instagram, Pintarest itd ...

Ne zamudite najbolj strašne in zabavne noči v letu. Zabavajte se, norčujte se ob enem pa pobrskajte in izberite kakšen verz in misel ob noči čarovnic. Pripravite metlo in svojo odpravo, na dlan napišite verz ob noči čarovnic ... in se zabavajte pozno v noč.

 

Vse misli in verzi o noči čarovnic so zbrane v kategoriji noč čarovnic. Stran pozitivne misli poskrbi, da se zabavamo vsi.
Copyright © 2013 - 2017 by SkinBase. All artwork are uploaded and copyrighted to its Author. Noč čarovnic Pozitivne Misli (eu): 19 users online right now.

Login
Registracija Pozabljeno geslo