Verzi

Najlepši verzi. Ljubezenski verzi. Verzi o poroki.Verzi o srči. Verzi o življenju.

Že od nekdaj smo ljudje ob različnih praznikih, rojstnih dnevih, porokah, uspehih, in drugih osebnih praznikih, pisali, pošiljali na voščilnicah VERZE. Verz je misel, ki jo podarimo nekomu in je vezena na trenutek, ki ga slavimo ali živimo. 

Naša stranšteje bogato zbirko verzov, opremljenih s slikami. Takšne tematske slike z verzi lahko delite na svojih profilih, kot so Facebook, Pintarest, Instagram, Google, Twitter ... itd. Verze lahko objavite na svojih internetnih straneh in različnih forumih. Link verzov lahko prav tako objavite na teh straneh.

Verzi so živeli dolgo in so se skozileta prenašali ustno ali pisali na razglednice, voščilnice, čestitke, na zidove  .. itd

Verze smo včasih zapisovali v zvezke, tako imenovane VERZNIKE. To je bilo v obdobju, ko še nismo imeli računalnikov. Verzniki so bili največkrat sto listni zvezki, popisani z verzi, polepljeni s slikami. Najbolj priljubljeni so seveda ljubezenski verzi, verzi o življenju, pa potem verzi za rojstni dan, verzi za božič, novoletni verzi ... itd

Tudi naša stran si prizadeva ohraniti verze. Največkrat so verzi ljudski in njihovi avtorji niso znani. Verzi so preproste misli, vzete iz življenje. So lahkotne in gredo hitro v uho.

 




Copyright © 2013 - 2017 by SkinBase. All artwork are uploaded and copyrighted to its Author. Verzi Pozitivne Misli (eu): 21 users online right now.

Login




Registracija Pozabljeno geslo