Misli o MAMI

Lepe MISLI in VERZI o MAMI.

Mame so ljubeče, nežne, tople - mame so izjemne in najlepše. Misli o mami so namenjene našim dragim mamam, ki so najboljše osebe na svetu. Materinska ljubezen zapisana v misih o mami. Poklonite svoji mami lepo misel o mami in ji s tem izkazite zahvala za vse dobro, kar je storila za vas. V zbirki misli o mami so zbrane misli, ki jih ob različnih priložnosti, kot so rojstni dnevi, različne zahvale, podarjamo svojim mamam. Misli lahko tudi natisnete in jih tako podarite svojim mamam. Misli o mami je ena jbolj priljubljenih skupin misli, Z mislijo mami , se mamam lahko zahvalimo iz srca. Misli o mami lahko tudi prenesete na svoj računalnik in jih delite na svojih osebnih straneh in profilih - kot so Facebook, Pintarest, Twitter, Instagram, Google+ ...itd 

Naj vas skozi dan popeljejo tudi lepe misli o mami. V skupini misli o mami so zbrane misli, ki jih podarimo mami, ko se ji želim za nekaj zahvaliti, ali ji povedati, da jo imamo radi.

Ob dnevu žena in materinskem dnevu z veseljem delimo misli o mami. Mami za rojstni dan podarimo lepo voščilo in misel o mami. Ko smo hvaležni pravtako delimo lepe misli o mami. Mami bodo lepe misli segle do srca in naše vezi se bodo še bolj poglobile. Mame so ene same. NJihova ljubezen je nepopisna. Mame so najlepše osebe na svetu. Spoštujmo jih in cenimo jih. Moja mama je ena sama. Mama je moja najboljša prijateljica. Rada jo imam in ji podarjam lepe misli. Ni besed, s katerimi se bi lahko zahvalili mamam za vse, kar so storile za nas. So pa lepe misli o mami, s katerimi jim lahko vsaj malo polepšamo dan.

Naša stran je uredila zbirko MISLI O MAMI. Te lepe msili smo zapisali na slike in so objavljene na naši strani. Skrbno preglejte skupino in izberite misel, ki bo opisala vajino vez z materjo. Na straani redno dodajamo MISLI o mami, bogatimo zbirko in vas navdihujemo.

 

 1 2

Copyright © 2013 - 2017 by SkinBase. All artwork are uploaded and copyrighted to its Author. Misli o MAMI Pozitivne Misli (eu): 16 users online right now.

Login
Registracija Pozabljeno geslo