Koga v resnici pritegnemo: Zakaj izbiramo partnerje, ki odražajo našo frekvenco

Videz, inteligenca in kemija so pomembni, vendar so drugotnega pomena glede na to, kar vas resnično privlači

Kakšne partnerje pritegnemo 

Videz, inteligenca in kemija so pomembni, vendar so drugotnega pomena glede na to, kar vas resnično privlači

Članek:

Frekvenca in privlačnost: Pomen energijske usklajenosti

Videz, inteligenca in kemija so pogosto prvi dejavniki, ki jih opazimo pri izbiri partnerja. Vendar pa so te lastnosti drugotnega pomena v primerjavi z energijsko frekvenco, ki jo oddajamo. Vsak človek oddaja določeno frekvenco – to je kombinacija naših čustev, misli, prepričanj in notranje energije. Ko pritegnemo partnerja, dejansko pritegnemo osebo, ki je usklajena s frekvenco, ki jo oddajamo v tem trenutku.

Kaj naši partnerji odražajo?

Naši partnerji so pogosto odraz nas samih. Pritegnemo ljudi, ki so usklajeni z našimi najglobljimi prepričanji o ljubezni, vrednosti in odnosih.

Če verjamemo, da nismo vredni ljubezni ali da ljubezen zahteva trpljenje, bomo verjetno pritegnili partnerje, ki te vzorce potrjujejo.
Po drugi strani pa, če verjamemo, da zaslužimo ljubezen, ki je polna spoštovanja, harmonije in podpore, bomo pritegnili partnerje, ki odražajo te vrednote.

Vpliv podzavesti na izbor partnerja

Naša podzavest igra ključno vlogo pri izbiri partnerjev. Mnogo naših odnosov temelji na vzorcih, ki izhajajo iz naših preteklih izkušenj, predvsem iz otroštva.
Nezavedno iščemo partnerje, ki potrjujejo našo podzavestno sliko o tem, kakšna naj bi bila ljubezen. Če smo na primer odraščali v okolju, kjer je bilo veliko konfliktov, lahko podzavestno iščemo partnerje, ki povzročajo enake napetosti, saj nam je ta dinamika "znana".

Kako spremeniti svojo frekvenco in pritegniti pravega partnerja

Če želite pritegniti partnerja, ki bo v skladu z vašimi najvišjimi vrednotami, morate začeti pri sebi.
Sprememba vaše frekvence zahteva delo na vaši notranji energiji.
To vključuje prepoznavanje in spreminjanje negativnih prepričanj o ljubezni in partnerstvu, ter zavestno oddajanje ljubezni, spoštovanja in sočutja do sebe. Ko boste začeli vibrirati na višji frekvenci, boste samodejno pritegnili ljudi, ki bodo usklajeni z vašimi novimi vrednotami in energijo.

Zaključek

Naši odnosi niso le naključje; so odraz naše notranje frekvence. Ko začnemo zavedno delati na svoji energiji in prepričanjih, lahko pritegnemo partnerje, ki so v resnici usklajeni z našo dušo. Videz in kemija so pomembni, vendar dolgoročna privlačnost izhaja iz notranje frekvence, ki jo oddajamo in pritegnemo.

Preberi še:


Oznake: