Kako izračunati dneve za sklenitev finančnih poslov

Izračunajte pravi dan za sklenitev poslov in uspešen začetek projektov

Kako izračunati dneve za sklenitev finančnih poslov in začetek pomembnih projektov

Numerologija je zelo uporabna veda z vidika izbire pravih življenjskih korakov. Če imate pred seboj pomembno srečanje ali resno finančno zadevo, lahko izračunate najbolj ugoden dan za to. Strokovnjaki so razložili, kako to storiti.

Numerološki izračun ugodnih finančnih in poslovnih datumov

Recimo, da morate določiti datum za razgovor ali izbrati dan za nakup nečesa zelo dragocenega. Izberete dan v koledarju in izvedete enostavne izračune: seštejete vse številke datuma in na koncu dodate zaporedno številko dneva v tednu. Na primer, torek, 7. marec 2023 (7.03.2023):

(7+0+3+2+0+2+3)+2=19. Seštevanje izvajate, dokler ne dobite števila v razponu od 1 do 9: 1+9=10; 1+0=1.

V tem primeru dobimo število 1. Spodaj je razlaga vseh števil od 1 do 9. Preprosto si oglejte to število in izberite dan, ki mu ustreza. Če vam določen dan ne ustreza, preprosto izberite drug datum in izvedite izračun zanj. Postopek ponavljajte, dokler ne najdete popolnega datuma.

Razlaga števil za izbiro ugodnega datuma

Enica: Tak dan je idealen za razgovore, sestanke, pomembne pogovore z nadrejenimi. Lahko prosite za povišanje ali delite svojo novo idejo. Velika verjetnost je, da vas bodo poslušali in razumeli ter vam dali priložnost, da se izrazite. To je odličen dan za poskus doseganja dogovora z nekom o nečem pomembnem.

Dvojka: Število 2 pomeni, da je dan odličen za sprejemanje pomembnih odločitev, vendar samo, če delate sami. V takih dneh je bolje delati samostojno in ne razkrivati svojih načrtov za prihodnost. To je dober čas za monotono delo in začetek pomembnih projektov, vendar brez pomoči drugih.

Trojka: Ta dan sploh ni primeren za nakupe, pogajanja ali nove projekte. Trojka predstavlja duhovnost, zato se njeno vplivno področje omejuje na iskanje svojega mesta v tem svetu in krepitev vere vase ter v boljšo prihodnost.

Štirica: Tak dan je zelo uravnotežen in primeren za praktično katerokoli opravilo. Obstajajo bolj ugodni dnevi za delo in nakupe, vendar če dan upravlja število 4, ga lahko uporabite za tisto, kar ste načrtovali, vendar ne pričakujte najboljšega možnega izida. Štirica predstavlja stabilnost in predvidljivost.

Petica: Dan, ki poteka pod vplivom števila 5, je najbolj primeren za delo v ekipi. Največji uspeh bodo dosegli projekti, kjer dve osebi združita svoje moči, saj petica simbolizira zrcalnost in dvojnost.

Šestica: To je najboljši dan za kreativno dejavnost in ustvarjalno delo. Šestica ni proti nakupom in sklepanju poslov. Prav tako se na ta dan lahko brez skrbi odpravite na dolga potovanja, službene poti ali kupite umetniške predmete.

Sedmica: Število 7 predstavlja srečo, zato če se pojavi v vaših izračunih, to pomeni, da je tak dan idealen za vsako zahtevno delo in nove začetke, pa tudi za pogajanja.

Osemka: Število 8 je najboljše število, ki ga lahko dobite pri izračunu dneva, ki je idealen za finančno in poslovno dejavnost. Osemka pomaga pri dragocenih nakupih in nakazuje pot, ki vas bo zagotovo pripeljala do uspeha. Takšni dnevi so idealni za menjavo valut, razgovore, službene poti in nakup nečesa pomembnega.

Devica: Ta dan je primeren za zaključevanje poslov, ne pa za začetek skupnega dela. Devica obožuje, ko ljudje nekaj zaključijo. V vsakem primeru, če pri izračunih dobite devico, to pomeni, da na ta dan ne smete sedeti brez dela.

Uredniki pozitivnemisli.com/blog vam prav tako svetujejo, da preberete več člankov, kako s pomočjo numerologije najti svoje poslanstvo v življenju.
To je zelo pomembno, saj je brez tega izjemno težko najti motivacijo in si postaviti pomembne cilje.
Želimo vam veliko uspeha pri vaših podvigih in hitro dosego uspeha!


Oznake: