Kako najti svoje poslanstvo: nasveti numerologov

Odkrijte svoje življenjsko poslanstvo s pomočjo Kaldejske numerologije.

Kako najti svoje poslanstvo: nasveti numerologov

Kaldejska numerologija, starodavna veda, ki se osredotoča na energijo števil in njihov vpliv na našo usodo, vam lahko pomaga odkriti vaše življenjsko poslanstvo. Ta sistem numerologije uporablja 8-mestni vzorec za pretvorbo črk v številke.

Numerološki izračun po Kaldejski numerologiji

Za začetek morate izvesti izračune, ki vam bodo pomagali odkriti vaše poslanstvo. Najprej pretvorite črke vašega imena v številke, nato pa te številke seštejte s številkami, ki sestavljajo vaš datum rojstva. Nato preverite razlago dobljenega števila.

Opomba: Črke Č, Š in Ž se v tem sistemu obravnavajo kot C, S in Z.

Razlaga dobljenega števila

Enica: Ljudje s tem številom so pogosto odlični psihologi. Odlično zaznavajo čustva in stanje drugih, hitro najdejo skupni jezik z vsakim. Njihovo poslanstvo je lahko katerokoli delo, ki temelji na interakciji z ljudmi, na primer zdravnik, učitelj ali prodajalec.

Dvojka: To so ustvarjalne osebe, ki se odlično znajdejo pri delu in opravilih sami. Dvojka pomeni, da je človek od rojstva obdarjen s sposobnostjo hitrega sprejemanja težkih odločitev. Močno razvito intuicijo lahko še dodatno okrepite s posebnimi meditacijami in vajami.

PREBERI VEČ:
Numeroligija

Trojka: Iz teh ljudi se razvijejo odlični mentorji in voditelji. Njihovo poslanstvo je vodenje kadrov, ustvarjanje podjetij in nadzor nad delovnimi procesi. So odgovorne osebe, ki redko delajo napake in hitro pridobijo spoštovanje okolice.

Štirica: Število 4 je simbol absolutne harmonije in enotnosti štirih elementov. Takšna oseba lahko postane karkoli in se izrazi na kateremkoli področju. Potrebno je le izbrati smer, ki jim je všeč, ter se ne ozirati na neupravičeno kritiko in dvome drugih.

Petica: Ljudje, katerih dominantno število je 5, težje najdejo svoje poslanstvo v življenju. Po drugi strani, ko to enkrat odkrijejo, se njihovo življenje radikalno spremeni in postane bolj živahno in polno. Proces pospeši vera vase in malo potrpežljivosti.

Šestica: Osebe, rojene pod vplivom Šestice, morajo pri iskanju svojega poslanstva pogledati v svoje otroštvo. Tam se skrivajo odgovori na pomembna vprašanja. Potrebno je obuditi spomine na to, kaj jim je bilo všeč v mladih letih. V večini primerov je to njihovo resnično življenjsko poslanstvo.

Sedmica: Število sreče pomeni, da takšni ljudje hitro najdejo smisel življenja in poslanstvo. V tem pogledu se lahko zanesejo na svojo intuicijo. Možno je, da so odgovori že znani — potrebno je le prepoznati, kaj jim prinaša veselje in zadovoljstvo.

Osemka: Te osebe imajo močan odnos s številkami. Njihovo poslanstvo je delo z denarjem in točnimi znanostmi, na primer računovodstvo ali teoretična matematika. Redko delajo napake pri izračunih in delu z denarjem. Lahko se zaposlijo kot blagajniki v banki ali trgovini ali kot učitelji naravoslovnih predmetov. Prav tako so dobri podjetniki.

Uredniki na spletni strani pozitivnemisli.com vam želijo veliko sreče pri iskanju samega sebe. Glavno je biti čim bolj produktiven in osredotočen. Molitve proti lenobi in apatičnosti vam bodo pomagale pospešiti proces iskanja vašega poslanstva in življenjskih ciljev.


Oznake: