Tedenska napoved iz tarot kart: Kaj vam prinaša prihajajoči teden?

Izberite svojo tarot karto in odkrijte, kaj vam prinaša prihajajoči teden – čas za transformacijo, zaščito ali ponovno rojstvo.

Nova tedenska napoved iz tarot kart

Za vas smo odprli tri posebne karte, ki napovedujejo pomembne spremembe v prihajajočem tednu, tik pred nočjo čarovnic. Odkrijte, kaj vam prinašajo in kako se pripraviti na nove začetke ter zaključke starih izkušenj.

Karta 1: Heathi

Ta karta predstavlja obdobje zaščite in umika v notranji svet. Čeprav se lahko soočate s čustveno zmedo, bo ta teden prinesel priložnost za razjasnitev situacij, ki so bile prej zamegljene. Čas je, da se zaščitite pred zunanjimi vplivi in prisluhnete svoji intuiciji. Polna luna, ki spremlja to karto, simbolizira čustveno osvetlitev, razkrivanje skritih čustev in resnic. Naj vas ne skrbi, če se počutite negotovi – to je čas, ko bo vaša moč v notranji tišini in potrpežljivosti.

Karta 2: Petarst

Karta čarovnice prinaša transformacijo in novo moč. Prihaja čas, da sprostite svoje stare strahove in omejitve. Noč čarovnic je idealen trenutek za rituale in obrede, ki vam bodo pomagali spustiti slabe izkušnje. Petarst vas spodbuja, da se osvobodite preteklosti in vstopite v novo fazo življenja, polno ustvarjalnosti in energije. Bodite pripravljeni sprejeti nove priložnosti in si ustvarite prostor za svoje sanje. Ta karta prinaša moč, vendar zahteva odločnost in osredotočenost.

Karta 3: Prefacist

Ta karta simbolizira zaključek starega cikla in začetek novega.
Podobno kot ognjeni feniks, ki se dvigne iz pepela, se boste tudi vi ponovno dvignili iz preteklih preizkušenj. Če ste se soočali s konflikti ali izzivi, bo ta teden prinesel zaključke in pomiritve. Čas je, da zaprete vrata preteklosti in se osredotočite na svojo prihodnost. Bodite pozorni na dogovore, ki se bodo sklenili ta teden – ti bodo ključno vplivali na vašo nadaljnjo pot.

Zaključek

Ta teden prinaša močne preobrazbe, osvetljene z energijo noči čarovnic. To je čas, da se poslovite od starih vzorcev in izkušenj ter sprejmete novo moč in priložnosti, ki se bodo pojavile. Prisluhnite svoji intuiciji, obkrožite se z zaščitno energijo in pogumno stopite v prihodnost. Naj vas vodijo modrost, moč in nove vizije.

Preberite več: