Finančni Horoskop za teden od 18. do 24. decembra 2023

Razkrijte svoje Finančne Zmožnosti za ta teden

Finančni Horoskop za Teden od 18. do 24. decembra 2023

Pravijo, da se ne smemo podrejati lovu za denarjem, temveč mu moramo stopiti naproti. Na pravi način. V predzadnjem tednu decembra vam astrologi svetujejo, kako privabiti bogastvo in ne odgnati sreče.

Splošna Napoved
Ta teden bo zaznamovan z občutkom počasnosti, melanholije in lenobe. Glavni razlog za to je destruktivna energija Venere, prav tako pa bo retrogradni Merkur negativno vplival na naše razmišljanje in splošno finančno srečo. To bo izjemno neugoden teden za finančne podvige. Poskušajte se izogibati stresnim situacijam in kaosu na delovnem mestu. Inertnost bo prav tako povzročala težave, zato ne sedite križem rok.

Oven

Ovnom astrologi svetujejo, da se izogibajo pretiranemu samoanaliziranju: to lahko privede do negotovosti, ki bo vzrok težav v finančnem sektorju in na delovnem mestu. V Ovnu se lahko prebudi voditeljski duh. Pomembno je, da pozitivno vplivajo na druge, delijo izkušnje in jih usmerjajo. Izogibajte se prevladi.

Bik

Zaradi položaja Venere in Merkurja bodo Biki na delovnem mestu morda morali pokazati značaj in celo nekaj trdote: sicer jim bo nadrejeni ali sodelavec naložil preveč dela. Naučiti se morajo reči trdno "ne", ne da bi pri tem prišlo do konfliktov. Prav tako bo koristno, da nekaj denarja odložite za začetek januarja.

Dvojčka

V življenju Dvojčkov so možni dogodki, ki lahko privedejo do velikih in nepredvidenih stroškov. Od 18. do 24. decembra bodo potrebovali vero vase. Slabe spremembe v finančnem sektorju se ne bodo zgodile, če se bodo naučili vztrajati pri svojem. Dvojčki tudi tvegajo, da se bodo na delovnem mestu ali v poslu soočili z zahtevno nalogo, ki jih lahko postavi pred zid.

Rak

Rakom zdaj ne bo pomagala njihova prirojena želja po neodvisnosti in trmi. To niso najboljše lastnosti za vodenje resnih zadev v obdobju retro-faze Merkurja. Verjetno se bodo pojavile težave z vodstvom ali konflikti s sodelavci. Astrologi svetujejo Rakom, naj se ne vpletajo v dvomljive avanture in projekte: velika je nevarnost, da bodo ostali brez vsega, če se bodo podali za lahkimi dobički.

Lev

Lvi bi morali staviti na izpolnjevanje svojih dolžnosti. V obdobju od 18. do 24. decembra je pomembno biti še posebej previden z denarjem, bodisi pri manjših nakupih, denarnih prenakazilih ali kreditnih posojilih. Pomembno je pregledati svoje in družinske izdatke, odreči se nepotrebnim stroškom. V omenjenem obdobju obstajajo vse možnosti za povečanje dobička, če se ne zapletejo s sumljivimi osebami.

Devica

Predzadnji teden decembra ne prinaša Devicam najboljših novic na področju kariere in denarja. Dogodki, ki so se začeli prej, lahko privedejo do nepričakovanih rezultatov: na primer, velike ambicije se lahko spremenijo v velike stroške. Po drugi strani lahko pride do povračila pozabljenih dolgov. Pomoč nadrejenim in sodelavcem trenutno ne bo prinesla ničesar, vendar se bo to v prihodnosti spremenilo v napredovanje ali veliko nagrado.

Tehtnica

Če karierno pot Tehtnic primerjamo s šahovsko partijo, bo ta teden tekma na čas. Tehtnice bodo zagotovo prejele nepričakovane ponudbe na področju kariere, vendar še ni znano, ali jih bodo lahko izkoristile do konca leta 2023. Nevarno je prepustiti se dolgemu razmišljanju, prav tako pa je tvegano delovati brez premisleka. Čas je, da vzamejo usodo v svoje roke in se podajo naproti novemu finančnemu in poslovnemu življenju, vendar izjemno previdno.

Škorpijon

To je grozen čas za iskanje nove zaposlitve. Škorpijoni, ki iščejo nove rešitve v poslu, naj upoštevajo, da to ne bo prineslo praktičnih koristi. Bolje je delati tisto, kar vam gre najbolje, ne da bi ponovno izumljali kolo. Ne pozabite na najbolj običajne načine zaslužka. Teden bo uspešen za tiste, ki znajo mirno opravljati naloge, ohranjati dohodek in trdno stojati na svojem.

Strelec

Strelci lahko ta teden doživijo napad nenadne prebujene avtoritatete. Pretirana vztrajnost in agresija ne bosta pomagali privabiti denarja. To ni najboljši čas za prepiranje z nadrejenimi in izvajanje svojih idej.
Zato celo tisti, ki imajo dar prepričevanja, naj pozabijo na ta pristop. Potrebno je sestaviti jasne finančne in delovne načrte za teden in se ukvarjati samo s tistim, kar je v vaših močeh.

Kozorog

Merkur v negativni poziciji bo zagotovo prinesel kaos v finančni sektor življenja Kozorogov. Priporočljivo je, da prihajate na delo brez zamud, pravočasno odgovarjate na poslovna pisma in klice, kar bo že dober začetek. Ta teden je pomembno upoštevati osnovna pravila, da bi stvari potekale vsaj tako dobro kot običajno. Morda bo potrebno delati več, brez posebnega razloga.

Vodnar

Strokovnjaki spletne strani dailyhoro.ru priporočajo Vodnarjem, naj vključijo preudarnost: pomembno je skrbno premisliti finančne odločitve in načrtovati poteze, kot v šahu. Ponavljanje preteklih napak lahko privede do novih težav. Če bodo Vodnarji vse naredili pravilno, retrogradni Merkur ne bo preveč negativno vplival na njihovo finančno in delovno področje.

Ribi

Astrologi svetujejo Ribam, naj bodo malce potrpežljivejše pri prizadevanjih za doseganje zastavljenih ciljev. Osobna vztrajnost in trud bosta potrebna v začetku tedna. Pomembno je načrtovanje v ponedeljek. Prav tako je ključno spremljanje stanja računov in previdno ravnanje z denarjem. Mentalne vzroke za pomanjkanje denarja je treba premagati. To bo še posebej koristno ob koncu leta.

Medtem ko zvezde lahko ponudijo vpogled in smernice, je vaša finančna prihodnost v veliki meri odvisna od vaših odločitev in dejanj.
Ta teden je priložnost, da premišljeno načrtujete in delujete z jasno vizijo. Spomnite se, da so ovire na poti le izzivi, ki vas krepijo in vas učijo.
Sprejmite zvezdne nasvete kot orodje, ki vam pomaga pri navigaciji, a vedno sledite svojemu instinktu in znanju. Bodite pogumni, inovativni in preudarni - vaša finančna usoda je v vaših rokah!


Oznake: