Tempelj srca – Pot do notranje svetlobe in ljubezni

Odkrijte moč srca in njegov globok pomen v našem življenju

Tempelj srca – Pot do notranje svetlobe in ljubezni

Skočite na:

Tempelj srca – Sveto mesto duše

Tempelj Srca je tempeljsko svetišče vaše duše. Je živ, resničen. Tempelj duše je vaše mirno očetovstvo in materinska hiša duše, kjer Duh svetlobe in ljubezni ustvarja, božji duh, kjer ni nič podloženo času, obstaja samo zavest duha in duše. Srce je napolnjeno z vašo sveto svetlobo in je mesto vaše moči.

Božji svet v srcu

Srce je pravzaprav Božji svet, tam je vhod v druge svetove, v katere si vstopal kot otrok: ko si vedel, da obstaja Bog, da obstaja drug svet, ne tisti, v katerem živiš. Svet, v katerem je vse, kar hočeš, svet čarovnije ljubezni in svetlobe, svet, kjer so se uresničile tvoje sanje in vedel si, da je na tem svetu vse mogoče.

Povezava s srcem skozi dih

Vse živi v srcu in to je vse, kar lahko dobiš. V srce lahko vstopite skozi številke 1-2-3-4-5-6-7, ko mislite, da dihate, vdihnete in izdihnete, razumete naravno stanje svojega Srca. Ko šteješ 1-2-3-4-5-6-7 in dihaš, se spomniš, da si prišel sem iz tistih svetov, kjer je bilo Srce pomemben element vesolja.

Izveš lahko tudi več: TEMPELJ SRCA

Vibracije višjih dimenzij

Vibracije višjih dimenzij ustvarjajo v vas Absolutno vero v Absolut Stvarnika vsega, kar je, kar je v bistvu resnična vizija vsega, kar je. Vidite Svetove in dimenzije, kjer ste želeli obiskati in ostati v Duši: Zvezde, Galaksije, Kozmos, Planeti, Vesolje...

Meditacija - Vstop v tempelj srca

Zapri oči, se usedi, sprosti se in začni šteti: vdih, izdih - en, vdih, izdih - dva, vdih, izdih - tri, vdih, izdih - štiri, vdih, izdih - pet, vdih, izdih - šest, vdih, izdih - sedem. Postali ste otrok, ko izdihnete, spustite z glave v svoj sveti prostor Srca in se pojavite pred čudovitimi vrati svojega Srca. 
Oglej si še: MEDITACIJA


Oznake: