Talismani za srečo in denar

Talismani za srečo in denar

Če želite pritegniti srečo in denar, morate najprej pridobiti zanesljive talismane, ki bodo povečali vašo energijo.

S pomočjo močnih amuletov lahko izboljšate svoje življenje in postanete uspešna oseba . Večkrat je bilo dokazano, da energija stvari močno vpliva na naše življenje. Če želite pritegniti denar in srečo, morate samo izbrati talisman, ki se bo ujemal z vašimi cilji in nameni.

Pravilno izbran talisman je ključ do uspeha, sreče in dobrega počutja.

TRINOGA ŽABA

Najbolj znana maskota je krastača. Amulet zlahka privabi denarno energijo v hišo. Primerno za tiste, ki potrebujejo denar, želijo obdržati prihranke in se znebiti posojil. Prava krastača mora izpolnjevati naslednja merila:

biti zlata ali zelena;
stoji na treh nogah;
v ustih držite kovanec, ki ga je mogoče enostavno odstraniti. Če je kovanec zlepljen ali ga je težko doseči, boste težko zaslužili.
Denarna krastača je običajno postavljena doma, v premoženjsko cono . Glavna stvar je, da vam ga ni treba postaviti na visoke police, saj se amulet boji višine.

Obesek - sonce, ki prinaša srečo in denar
Sonce je simbol svetlobe, sreče, blaginje in sreče, saj premaga temo. Obesek s simbolom Sonca bo odličen talisman.  Dobro je, če je zlat.  Obesek postavimo na sončno mesto in pustimo 40 minut:

»Sonce-sonce, poglej skozi okno."

Nato delite svoje želje s talismanom, povejte, zakaj potrebujete denar in kakšne sanje želite izpolniti znjegovo pomočjo.


RUNE IZ LESA

Nošenje takega amuleta blagodejno vpliva na energijo. Vzpostavlja ravnovesje, odpira denarne tokove, ščiti pred izgubami in premaguje utrujenost in apatijo.

Leseni talisman imejte bodisi pri sebi (v torbici, torbi ali žepu) bodisi doma, v pisarni ali v avtu. Pazite, da ga ne izgubite. Če je amulet nenadoma nekje izginil, je čas, da se očistite negativnosti, zavisti in škode.

DENARNO DREVO

Drevo nosi energijo blaginje, rasti in neskončnega razvoja. Talisman za dom, lahko pa pomaga tudi v pisarni. Ustvari vzdušje sreče v vesolju, krepi energijo. Primerno za karieriste in tiste, ki so pripravljeni prevzeti odgovornost.

Po tradiciji bi morali vejico denarnega drevesa vzeti iz premožnega doma. Pod lonec je postavljenih sedem zlatih (pozlačenih ali rumenih) kovancev. Ko zalivate svoje drevo, morate pomisliti na bogastvo, razkošje, slavo in blaginjo. Če drevo ne raste in kovanci hitro postanejo črni, preverite energijo hiše : najverjetneje energija denarja in blaginje izteka.

Spominki, ki vzbujajo prijetna čustva

Intuicija pogosto kaže na predmete, ki nosijo pozitiven naboj. V oči vam lahko pritegne pozornost zanimiv kovanec, svetel kamenček, nenavaden kipec, nakit, obesek. Zdi se, da ni nič posebnega, a privlači, fascinira. Bodite prepričani- tak talisman bo pritegnil veliko denarja in sreče.

Pred uporabo talismana za predvideni namen ga je treba očistiti tuje energije. Za to strokovnjaki  svetujejo, da ga nekaj sekund držite pod tekočo vodo. Voda bo negativno odplaknila. Po tem bi morali izreči izjavo in postavki zaračunati za srečo in denar.

Z izbiro talismana lahko pritegnete srečo in denar. Ne pozabite, da talismani in amuleti niso čarobna palica, ki vas bo znebila pomanjkanja denarja, posojil, dolgov in finančnih težav. To je vaš spremljevalec, ki vam bo predlagal pravo pot , okrepil vero in vas zaščitil pred večjimi izgubami.

Podatki:
  • Objavljeno:: 07. April 2021 09:35
  • Objavljeno pred: 2 letoma
  • Pogledi: 1453

Socialna omrežja