1. DECEMBER - Adventni koledar lepih misli in želja

1. DECEMBER -  Adventni koledar lepih misli in želja

Prenesi

1. december:  Pozdravljen, december


Adventni koledar za današnji dan

Pozdravljen, december!

Bodi prijazen mesec zame
in za vse moje najdražje.Pozdravljen, December: Mesec Upov in Radosti

"Pozdravljen, december! Bodi prijazen mesec zame in za vse moje najdražje." Ta misel, izrečena na prvi dan decembra, simbolizira začetek adventnega časa, ki je poln pričakovanj, upanja in praznične topline. December, kot zadnji mesec leta, prinaša s seboj posebno vzdušje, ko se oziramo nazaj na prehojeno leto in hkrati zremo naprej z upanjem in optimizmom.

Ta pozdrav decembru je kot nežna prošnja za blagostanje in srečo v prihajajočem mesecu. Je čas, ko si želimo, da bi bili dnevi polni prijaznosti, ljubezni in radosti, ne le zase, ampak tudi za naše najbližje. V duhu praznikov je to obdobje, ko se povečuje pomen družine, prijateljstva in skupnega praznovanja življenja.

Ta misel prav tako odraža željo po miru in harmoniji, ki naj bi kraljevala v decembru. Vsak adventni dan je kot majhen dar, ki ga odpiramo z radovednostjo in veseljem, obogatuje našo dušo in nas spominja na to, da so najbolj dragocene stvari v življenju pogosto tiste, ki jih ne moremo kupiti. Pozdrav decembru je opomnik, da naj vsak dan tega čarobnega meseca izkoristimo za ustvarjanje lepih spominov in trenutkov sreče.

🎄✨ Pozdravljen, december! Začenjamo ta magičen mesec s prošnjo za prijaznost in radost. Delite z nami vaše želje za december in kako nameravate ta mesec narediti poseben za vas in vaše najdražje.

🌟 Vsak dan v decembru prinaša novo priložnost za ustvarjanje toplih spominov. Odkrijte naše misli dneva in se pridružite našemu adventnemu koledarju na spletni strani.

Pozitivne Misli

Podatki:
  • Skupina: Adventni koledar
  • Objavljeno:: 01. December 2021 05:00
  • Objavljeno pred: 6 leti
  • Pogledi: 6125

Socialna omrežja

PREJŠNJA MISEL1. januar - Srečno novo leto - Začetek nove knjige življenja
NASLEDNJA MISEL2. DECEMBER - Adventni koledar lepih misli in želja