Psu terapevtu dovoliš


Prenesi

KOMPLET KART: PES TERAPEVT
KARTA:
Povabilo psu

MISEL: Psu terapevtu dovoliš, da vstopi v tvoj najbolj ranljivi del življenja.

Velikokrat pes ne pride v naše življenje z namenom, da bo postal terapevt, temveč to postane. Pes ve, da ga človek potrebuje, da mu je v pomoč. Pes čuti, da ga človek potrebuje in ti je lahko v veliko pomoč, če ga povabiš v svoj prostor življenja, kjer se srečuješ s tegobami, s težavami in boleznijo.

Spomnim se, kako nenavadno srečanje sem doživela s psom, ki sem ga izbrala. On je vedel, (takoj ko me je prvič srečal), da ga potrebujem, čeprav sama še nisem vedela, kaj njegovo poslanstvo prinaša v moje življenje. S časoma sem dojemala, da je pes ob meni z nekim drugim namenom in da me uči, kako lajšati svoje težave, preživeti težke ure in kako mi povrniti veselje.

Ko sem zaznala, da je moj kuža pripravljen delati z menoj, sem ga naslovila s terapevtom. Na začetku nisem bila prepričana, ali si zares zasluži ta naziv, saj ni bil šolan in ne drugače voden za ta namen. Vsak dan pa mi je bolj in bolj dokazoval, da on to zmore, in da je moj terapevt. Moje stanje bolezni je stabilno in počutim se dobro. Nedvomno pripisujem to moč dvema kužkoma, ki živita z menoj in sta vključena v moj proces zdravljenja.  


Podatki:
  • Skupina: Pes terapevt
  • Objavljeno:: 06. December 2017 14:23
  • Objavljeno pred: 10 meseci
  • Pogledi: 277

Značke

Socialna omrežja

PREJŠNJA MISELRazlog, zakaj je pes najboljša tolažba, ko se počutiš žalostno, je, da ne skuša ugotoviti, zakaj.
NASLEDNJA MISELPES TERAPEVT - Rep psa ...