11. februar - 365 lepih misli za vsak dan - Vremenska napoved

11. februar - 365 lepih misli za vsak dan - Vremenska  napoved

Prenesi

11. februar - 365 lepih misli


Vremenska napoved pravi:„DEŽ! Dež! Dež!“, tvoje srce pa poje:
„Sonce! Sonce! Sonce!

Stuart - Linda MaCfarlane


Optimizem v Srcu Ne Glede na Vreme

11. februarja nas Stuart in Linda MaCfarlane v svoji misli dneva spomnita na moč našega notranjega doživljanja sveta. Kljub temu, da vremenska napoved pravi: "DEŽ! Dež! Dež!", lahko naše srce še vedno poje: "Sonce! Sonce! Sonce!" Ta misel nas uči, da je naša percepcija in odziv na svet okoli nas ključna za naše dobro počutje.

Preseganje Zunanjih Okoliščin

Dejansko vreme lahko vpliva na našo razpoloženje in načrte, vendar optimizem in pozitivno mišljenje lahko preoblikujeta naš doživljaj vsakdanjika. Ta misel nas vzpodbuja, da ne dovolimo, da bi zunanje okoliščine določale našo srečo.

Svetloba Sonca v Srcu

Ko se soočamo z izzivi ali "deževnimi" dnevi, je pomembno, da najdemo svoje "sonce" znotraj sebe. Sončna svetloba v našem srcu lahko razsvetli tudi najbolj turoben dan in nam pomaga ostati pozitivni in osredotočeni na dobro.

Nauk za Vsak Dan

Misel Stuart in Linde MaCfarlane nas spominja, da smo mi tisti, ki imamo moč izbrati, kako bomo dojeli in odgovorili na življenjske situacije. Naj bo vsak dan, ne glede na vremensko napoved, izpolnjen z notranjim soncem in optimizmom.

POGLEJ ŠE:
LEPE MISLI 11. FEBRUAR

Pozitivne Misli

Podatki:

Socialna omrežja

PREJŠNJA MISELPomoč angelov za izboljšanje medsebojnih odnosov
NASLEDNJA MISELLepo valentinovo.