LJUBEZENSKI ANGELI - izberi svojega angela ljubezni

LJUBEZENSKI ANGELI - izberi svojega angela ljubezni

Prenesi

Oglej si sliko in izberi svoje število.
Vsak Angel ima svoje sporočilo ...

1. Angel s številom ena
Izbral si me, da malo premešam tvojo usodo in postavim stvari na svoje mesto. Tisto, kar te najbolj skrbi, se bo kmalu rešilo.
Zapomni si, ko ne boš vedel-a, kako naprej izgovarjaj število ena - 1.
To je zdaj tvoje srčno število in jaz sem tvoj angel vodnik na vseh ljubezenskih področjih.

2. Angel s številom dva
Tvoje srce točno ve, kaj si želi. Tvoja vprašanja so odveč. Lahko se prepustiš in uživaš, vse stvari se bodo uredile v tvoje najvišje dobro. Na prelomnicah izgovarjaj število dva in me pokliči - prišel ti bom na pomoč.

3. Angel s številom tri
Pred teboj je zanimivo potovanje v življenju. Zanimiva odkritja in čudoviti ljudje. Če si malo preveč odvisni od določene osebe prosi mene za pomoč. Rad ti bom pomagal. Ne pozabi ti si izvor ljubezni. Ti imaš že vse, kar potrebuješ.

4. Angel s številom štiri
V tvoje življenje prihaja nekaj novega. Nekaj lepega in nepozabnega. Srce bo radostno in polno ljubezni. Ne pozabi, da si ti oseba, ki z radostjo prinašaš ljubezen in zato tudi sprejemaj radost. Ne zapletaj se v težke odnose. Če boš iskal odgovore, se obrni name. V pomoč ti bom!

5. Angel s številom pet
Pred teboj je svetla prihodnost. Zaključuješ še nekaj iz svoje preteklosti. Ko bo ta zadeva zaključena, boš začel-a nekaj čisto na novo. Če meniš, da tega nikakor ne uspeš zaključiti, me pokliči na pomoč. Ne pozabi, število pet te bo spremljalo in ti prinašalo odgovore na vsa vprašanja.

6. Angel s številom šest
Tvoje življenje se gradi na nečem iz preteklosti. Če ti to prinaša radost in zadovoljstvo potem samo nadaljuj in uživaj na vseh poteh. Če pa so to stvari ali odnosi, ki ti ne prinašajo notranjega miru, lahko zdaj z mojo pomočjo zaključiš to potovanje. Pokliči me vsak večer na pomoč. S teboj in ob tebi bom. Število šest ti bo prinašalo odgovore na vsa vprašanja.

Pozitivne Misli - https://pozitivnemisli.com

Pozitivne Misli

Podatki:

Socialna omrežja

PREJŠNJA MISELNADANGEL MIHAEL
NASLEDNJA MISEL21. februar - 365 lepih misli za vsak dan - LJUBEZEN