Branje za ženske

Branje za ženske

Prenesi

V žensko se zaljubite, ker je tako nova: telesni ustroj, obline njenega telesa, obraz, obrvi, barva las, način hoje, način, kako se obrne , kako reče živjo, kako je videti. Vse je novo, celoten teritorij je neznan in ga želite raziskati. Vabljiva je, silno vabljiva - ujeli ste se in ste hipnotizirani. In ko se ji začnete približevati, začne bežati, to je del igre. Bolj kot teče, privlačnejša postaja. Če preprosto reče: "Da, pripravljena sem," s tem izniči polovico navdušenja. V tistem trenutku začnete razmišljati, kako bi vi zbežali vstran. Zato vam, da priložnost, da jo ulovite. Ljudje so najsrečnejši med dvorjenjem - zelo srečni so - saj gre za lov.
moški je v osnovi lovec. Ko moški lovi žensko, ko mu ta beži, se skuša skriti, se ga izogiba, mu reče ne, on pa postaja vse bolj razgret. Izziv postane napet; žensko je treba osvojiti. Dokazati mora, da ni običajni moški.

Ko pa sta poročena, takrat vse ... kajti moškega je zanimal samo lov. Zanimalo ga je neznano. Zdelo se je, da ženske ni mogoče osvojiti, zato ga je zanimala še bolj. Zdaj pa je osvojena - le kako naj ga še vedno tako zanima? V najboljšem primeru se lahko pretvarja, a starega zanimanja ne more obuditi. Stvari se začnejo ohlajati. Partnerja se naveličata drug drugega, kajti zdaj se moški zave vseh drugih žensk, ki zanj prestavljajo nova ozemlja: vabijo ga, poziovajo, kličejo k sebi.

Pozitivne Misli

Podatki:

Socialna omrežja

PREJŠNJA MISELVčasih preprosto moraš spremeniti smer
NASLEDNJA MISELKo se moški zaljubi ...