Ženske smo Angeli - Verzi za noč čarovnic

Ženske smo Angeli - Verzi za noč čarovnic

Prenesi

VESELO NOČ ČAROVNIC

in ne pozabite:

Ženske smo Angeli
in če kdo zlomi naša krila
še naprej
letimo na metli,

ker smo tako prilagodljive!

 


ZBIRKA VERZOV ZA NOČ ČAROVNIC

To je le ena izmed vseh misli, ki smo jih v dolgih letih ustvarjanja strani pozitivne misli ustvarili. Za več misli obišči VERZI ZA NOČ čarovnic in uživaj v zbirki misli. Če pa rad spremljaš misli na Facebooku pa všečkaj našo stran in se vsak dan okrepi z našimi mislimi:

"Za vsakodnevno dozo pozitivnih misli, citatov in navdiha vas vabimo, da obiščete našo Facebook stran [POZITIVNE MISLI]! Skupaj širimo optimizem in pozitivno energijo. "


Ženske so kot angeli

Ženske so kot angeli, prežete z nebeško močjo. Čeprav življenje včasih zlomi njihova krila, to še zdaleč ne pomeni, da nehajo leteti. Prav nasprotno, ženske so neverjetno prilagodljive. So kot čarovnice na metlah, ki se dvignejo še višje, ko se jim zdi, da so dosegle svoje meje.

Življenje prinaša izzive in preizkušnje, vendar se ženske ne predajo. Namesto tega najdejo načine, kako nadaljevati svojo pot. So mojstrice prilagajanja, ki vedo, kako najti svetlobo v najtemnejših trenutkih. So trdne kot skala, a hkrati nežne kot cvet. Njihova volja in moč so navdih za vse nas.

Zato se spomnimo, da so ženske angeli, ki ne bodo dovolile, da jih karkoli ustavi. Ne glede na to, kaj pride na njihovo pot, bodo še naprej leteli s svojimi krili moči in vztrajnosti. Ta moč in prilagodljivost so značilni za vse ženske in so razlog, zakaj so prave čarovnice, ki spreminjajo svet na bolje.

 

Pozitivne Misli

Podatki:

Socialna omrežja

PREJŠNJA MISELMisli o nečaku in teti
NASLEDNJA MISELMoje želje | Pozitivne Misli