1. December - Pozitivčica za današnji dan

1. December - Pozitivčica za današnji dan

Prenesi

1. december Pozitivčica za današnji dan ~


Dragi moji,

Nimam dovolj moči, da privabim sonce, ko se skrije za oblake.

Nimam takšne moči, da bi vam odvzela bremena.

Nimam čudežne moči, ki bi v vas prebudila srečo.

Imam pa Pozitivčice,
ki vam vsaj za trenutek lahko pobožajo dušo in srce.

Rada vas imam ❤️🤗 Nastja


Pozitivčice: Nežne Besede za Dušo in Srce

"Dragi moji, nimam dovolj moči, da privabim sonce, ko se skrije za oblake. Nimam takšne moči, da bi vam odvzela bremena. Nimam čudežne moči, ki bi v vas prebudila srečo. Imam pa Pozitivčice, ki vam vsaj za trenutek lahko pobožajo dušo in srce. Rada vas imam ❤️🤗 - Nastja." Ta misel, izrečena na prvi dan decembra, odraža globoko čustveno sporočilo o moči besed in toplini, ki jo lahko prinesejo v naša življenja.

V naših najtemnejših trenutkih, ko se zdi, da sonce nikoli več ne bo posijalo, so to besede, ki prinašajo upanje in toplino. Nastjine Pozitivčice so kot svetilniki v temi, ki ponujajo tolažbo in spodbudo. V njih najdemo sporočilo, da kljub omejenostim naših moči, lahko z majhnimi dejanji ljubezni in sočutja naredimo veliko razliko v življenju drugih.

Te besede nas spominjajo na to, da resnična moč ne leži v velikih dejanjih ali čudežnih sposobnostih, ampak v nežnosti, sočutju in sposobnosti deljenja ljubezni. Vsaka Pozitivčica, ki jo delimo, je kot drobno seme, ki lahko v srcu nekoga zraste v cvet upanja in sreče.

V tem decembrskem času, ko se oziramo na leto, ki se izteka, naj nas te besede spodbudijo k deljenju topline in svetlobe. Nastjine Pozitivčice so darilo, ki ga lahko delimo z drugimi, darilo, ki boža dušo in srce ter prinaša svetlobo tudi v najtemnejše dni.

❤️🤗 "Dragi moji, nimam moči, da privabim sonce... a imam Pozitivčice, ki vam lahko pobožajo dušo in srce." Včasih so najmočnejša dejanja prav tista, ki prihajajo iz srca. Delite z nami, kako vi širite ljubezen in pozitivnost v svetu okoli sebe.📖 Preberite več o moči Pozitivčic in kako lahko male stvari prinesejo velike spremembe na naši spletni strani.

Pozitivne Misli

Podatki:

Socialna omrežja

PREJŠNJA MISEL16. november - 365 misli koledar lepih misli o življenju
NASLEDNJA MISEL17. november - 365 misli koledar lepih misli o življenju