14. februar ~ voščilo za rojstni dan ~ Pozitivčica

14. februar ~ voščilo za rojstni dan ~ Pozitivčica

Prenesi

Danes je tvoj rojstni dan - 14. februar


"Naj bo prijazen današnji dan,
naj bodo želje izpolnjene,
sreča pa prijateljica,
ki prime te za roko,
da nikoli ti ne bo hudo."

Nastja Klevže


Rojsni Dan na Valentinovo

14. februar ni le Valentinovo, ampak za nekatere tudi poseben dan, ko praznujejo svoj rojstni dan. "Naj bo prijazen današnji dan, naj bodo želje izpolnjene, sreča pa prijateljica, ki prime te za roko, da nikoli ti ne bo hudo." - Nastja Klevže. To voščilo je polno topline in želje po sreči, prijateljstvu in ljubezni.

Voščilo za Rojstni Dan

Prav posebno je praznovati rojstni dan na dan, ko se po vsem svetu slavi ljubezen. To voščilo iz srca želi, da bi vaš dan bil poln radosti, topline in izpolnjenih želja.

Sreča Kot Prijateljica

Voščilo prinaša upanje, da bo sreča vaša stalna spremljevalka, ki vas bo vodila skozi življenje. Naj bo sreča tista, ki vas prime za roko v vsakem trenutku, nudijoč oporo in tolažbo.

Naj se Izpolnijo Vse Želje

Naj ta rojstni dan prinese izpolnitev vseh vaših želja in sanj. Naj vsak trenutek dneva odseva ljubezen in prijateljstvo, ki obdajata to posebno priložnost.

Valentinovo in Rojstni Dan

Če praznujete svoj rojstni dan na Valentinovo, je to priložnost za dvojno praznovanje ljubezni - ljubezni do življenja in ljubezni do tistih, ki so vam blizu. Naj bo ta dan še posebej čaroben in nepozaben.

Pozitivne Misli

Podatki:

Socialna omrežja

PREJŠNJA MISEL14. Februar ~ Pozitivčica za današnji dan
NASLEDNJA MISEL16. Februar ~ Pozitivčica za današnji dan ~ Nastja Klevže