Afirmacija: Obilje za - April

Afirmacija: Obilje za - April

Prenesi

Afirmacija: Obilje za - April


SLUŽBA, ki si jo želiš, prihaja.
Prihaja HIŠA, ki si jo želiš.
DOHODEK, ki ga želiš, prihaja.

Zapiši - HVALA 🙏


April za manifestacijo obilja

April prinaša svežo energijo in z njo afirmacijo obilja.

Ne glede na to, ali si želimo nove službe, sanjskega doma ali izboljšanja finančnega stanja, je pomembno, da ohranimo pozitiven odnos in verjamemo v prihod dobre spremembe. Ta mesec se osredotočimo na to, kar želimo pritegniti v svoje življenje, in s hvaležnostjo sprejmimo vsako obilje, ki prihaja k nam.

Navodila za manifestacijo obilja v aprilu:

April nas vabi, da zavestno stopimo na pot manifestacije. Začnite z jasno vizijo službe, doma in dohodka, ki si jih želite v svojem življenju. Osredotočite se na občutek obilja, ki ga te želje prinašajo, in vsak dan namenite trenutek za vizualizacijo vaših ciljev kot že doseženih.

Zapišite svojo zahvalo vesolju za obilje, ki je že na poti k vam. 🙏 Pustite, da vsaka misel in dejanje odražata vašo vero v to, da prejemate to, kar ste prosili.

Inspirativna misel

"Vesolje nenehno deluje v našo korist, prinaša priložnosti za obilje in rast. Ko izrazimo zahvalo in pozitivnost, odpiramo vrata, da to obilje resnično vstopi v naše življenje."

Raziščite več Misli, Člankov

Odkrijte več pozitivnih misli in inspiracije za vsak dan na naši spletni strani. Za nadaljevanje branja in odkrivanje novih poti osebne rasti, obiščite:

Pozitivne Misli

Podatki:

Socialna omrežja

PREJŠNJA MISELAfirmacija - september
NASLEDNJA MISELAfirmacija obilje za - december