DRAGI SONČKI - Dobro jutro in dober dan, brez zaspanosti

DRAGI SONČKI - Dobro jutro in dober dan, brez zaspanosti

Prenesi

DRAGI SONČKI,


dobro jutro,
dober dan nihče ni več zaspan

V ponedelejk sonce zgodaj vstane
in nas od sreče vse objame.

🌞🌅😃🌻✨💤💖


Dobro jutro, dragi Sončki: ustvarjanje čarobnih mladih dni

Dragi starši, skrbniki in otroci

danes si vzemimo trenutek, da se poglobimo v to čudovito jutro. Vemo, da vsako jutro prinaša novo priložnost za nasmeh, raziskovanje in rast. In kot pravijo, "Dobro jutro, dober dan, nihče ni več zaspan!" Začnimo ta dan z veseljem in navdušenjem.

Sonček je že na nebu in nas pozdravlja s svojimi žarki. V ponedeljek se zgodaj dvigne, da nas objame s svojo toplino. To je čas, ko se lahko prepustimo radovednosti, ko se lahko podamo v nove dogodivščine in se učimo novih stvari.

Sonce, zvok ptice in čarobnost jutra

Zgodnje jutro je čas, ko ptice pojejo svoje najlepše pesmi. Ko prisluhnemo tem pesmim, nam povedo, da je nov dan priložnost za rast in razcvet. In kot otroci, imate najlepšo priložnost, da rastete in se razvijate vsak dan.

Dragi sončki

to je čas, da se prebudimo in se zavedamo vse čarobnosti, ki nas obdaja. Ko se odpravite na šolski avtobus ali se igrate v parku, se spomnite, da ima vsak dan svojo posebno darilo za vas. To je čas za odkrivanje, učenje in pustolovščine.

Sporočilo za starše

Starši, čas je, da skupaj z otroki ustvarite čudovite spomine. Otroci so kot sončki, ki osvetljujejo naše življenje.

Spodbujajte jih, da se vsak dan zbudijo z nasmehom na obrazu, pripravljeni na nove izzive. Naj vedo, da jih imate radi in jih podpirate v njihovem razvoju.

Torej, dragi sončki, danes in vsak dan, se zbudite s srečo v srcu. Vsak nov dan je priložnost, da ustvarite svojo zgodbo, da se učite, rastete in raziskujete. In kot pravi citat, "Dobro jutro, dober dan, nihče ni več zaspan!"

pozitivnemisli.com
Nastja Klevže

 

"Za vsakodnevno dozo pozitivnih misli, citatov in navdiha vas vabimo, da obiščete našo Facebook stran [POZITIVNE MISLI]! Skupaj širimo optimizem in pozitivno energijo. "

Pozitivne Misli

Podatki:

Socialna omrežja

PREJŠNJA MISELNov Začetek: Ponedeljkova Motivacija za Nov nov začetek Tedna
NASLEDNJA MISELPrimož Trubar - Oče slovenske besede