85. Pozitivčica - 26. marec

85. Pozitivčica - 26. marec

Prenesi

85. Pozitivčica - 26. marec

"V trenutku, ko se ti zdi,
da je vse proti tebi,

poskusi biti samo nežen s seboj."


- Nastja Klevže


Premagovanje težkih časov z nežnostjo do sebe

Življenje nas včasih postavi pred težke izzive, ko se zdi, da so vse okoliščine proti nam. V takšnih trenutkih se lahko počutimo obremenjene, preplavljene in izgubljene. Nastja Klevže v svoji 85. Pozitivčici ponuja dragocen nasvet: biti nežen s seboj.

To pomeni priznati svoja čustva, dopustiti si občutiti bolečino, strah ali razočaranje, ne da bi se za to obsojali.

Nežnost do sebe je kot balzam za dušo. Omogoča nam, da sprejmemo svojo ranljivost kot del človeške izkušnje. Ko smo nežni s seboj, ustvarjamo prostor za zdravljenje in rast. To ne pomeni, da zanikamo ali bežimo pred svojimi težavami, ampak da jih sprejmemo z ljubeznijo in sočutjem do sebe.

Včasih je največji pogum priznati si, da smo ranjeni, in si dovoliti, da skrbimo zase. To je lahko preprosto kot vroča kopel, branje knjige, ki nas navdihuje, ali pa samo trenutek tišine, ko si dovolimo biti s svojimi mislimi. Vsak korak nežnosti do sebe je korak proti notranjemu miru in samospoštovanju.

Inspirativna misel

💖🌿 "V trenutku, ko se ti zdi, da je vse proti tebi, poskusi biti samo nežen s seboj." Naj ta pozitivčica od Nastje Klevže služi kot opomnik, da je včasih najmočnejše orodje v boju proti težavam nežnost do lastne duše. Ne glede na to, s čim se soočate, ne pozabite, da je nežnost do sebe prvi korak k vaši osebni moči in preobrazbi.

Pozitivne Misli

Podatki:

Socialna omrežja

PREJŠNJA MISEL86. Pozitivčica - 27. marec
NASLEDNJA MISEL87. Pozitivčica - Misel dneva za 28. Marec