4. adventna nedelja - angeli blagoslovite me

4. adventna nedelja - angeli blagoslovite me

Prenesi

4. adventna nedelja: Angelov Blagoslov za Zdravljenje in Zaščito


Prosim vsako celico v telesu, da deluje v mojo korist.

Prosim Angele, da me obkrožijo s svojo zdravilno lučjo in me vedno obdržijo v svoji zaščiti.

Prosim jih, naj odstranijo vse energije ki mi ne služijo,
da bom močan in bom lahko izpolnil svoje poslanstvo.

Angeli, blagoslovite me!


4. adventna nedelja: Angelov Blagoslov za Zdravljenje in Zaščito

V času 4. adventne nedelje nas ta posebna misel vabi, da poiščemo notranji mir in zdravljenje. "Prosim vsako celico v telesu, da deluje v mojo korist." Ta stavek odraža globoko željo po harmoniji in zdravju na fizični ravni.

Prošnja Angelom, da nas obkrožijo s svojo zdravilno lučjo in nas zaščitijo, je izraz vere v višje sile in njihovo zmožnost, da nam prinesejo mir in zaščito. "Prosim jih, naj odstranijo vse energije, ki mi ne služijo," je prošnja za čiščenje in odstranitev vsega, kar nas ovira ali škoduje.

Sklepna prošnja za blagoslov in moč, da lahko izpolnimo svoje poslanstvo, poudarja našo globoko povezanost z božanskim in našo željo, da živimo v skladu z našim najvišjim potencialom. "Angeli, blagoslovite me!" je klic k višji podpori in vodstvu v našem življenju.

Zaključek

Na tej 4. adventni nedelji naj nas Angelov blagoslov napolni z upanjem, močjo in notranjim mirom. Naj njihova prisotnost prinese zdravilno luč v naše življenje, nas varuje in vodi na poti izpolnitve našega poslanstva.


Ob 4. adventni nedelji vas vabimo, da se povežete z angeli. 🕊️🌟

"Na ta poseben dan prosimo Angele, da nas obkrožijo s svojo zdravilno lučjo in nas varujejo. Naj odstranijo vse, kar nam ne služi, da bomo močni in sposobni izpolniti svoje poslanstvo."

Delite to misel in povabite angela blagoslova v svoje življenje. Morda boste začutili njihovo prisotnost in podporo v tem blagoslovljenem času.


PREJŠNJA MISEL3. adventna nedelja - angeli blagoslovite me
NASLEDNJA MISELBožični verzi - Samo dobro se vam naj v letu novem godi!