13. februar - 365 lepih misli za vsak dan - Radostno srce

13. februar - 365 lepih misli za vsak dan - Radostno srce

Prenesi

13. februar - 365 lepih misli


RADOSTNO SRCE je naravna posledica SRCA,
ki gori v LJUBEZNI.

mati Tereza


Radostno Srce: Učenje Matere Tereze za 13. Februar

13. februar prinaša modrost, ki nas uči o pravi naravi ljubezni in njenem vplivu na naše srce. Mati Tereza je rekla: "RADOSTNO SRCE je naravna posledica SRCA, ki gori v LJUBEZNI." Ta misel odpira pogled na to, kako ljubezen preobrazi naše notranje stanje in prinese radost v naša življenja.

Ljubezen Kot Vir Radosti

Ljubezen ni le čustvo ali občutek; je stanje bitja, ki presega običajne okvirje in vpliva na naše globoko notranje izkušnje. Ko naše srce "gori v ljubezni", to neizogibno vodi do radostnega srca, kar Mati Tereza opisuje kot "naravno posledico."

Transformacijska Moč Ljubezni

Transformacijska moč ljubezni se kaže v naši sposobnosti, da vidimo lepoto v vsakdanjem življenju, da cenimo majhne stvari in najdemo srečo v dajanju brez pričakovanj. Ljubezen nas uči, kako biti bolj prisotni in hvaležni za trenutek.

Življenje z Radostnim Srcem

Živeti z radostnim srcem pomeni pristopati k vsakemu dnevu z odprtostjo in pripravljenostjo deliti ljubezen z drugimi. To je izbira, ki jo naredimo vsak dan, da ljubezen postavimo v središče našega bitja in delovanja.

Nauki Matere Tereze

Nauki Matere Tereze o ljubezni in radosti so večni in nas spodbujajo, da razmislimo o naših medsebojnih odnosih in vplivu, ki ga lahko naše ljubeče srce ima na svet okoli nas.

Pozitivne Misli

Podatki:

Socialna omrežja

PREJŠNJA MISEL12. februar - Upam, da boš našla - 365 lepih misliza vsak dan
NASLEDNJA MISEL15. februar - Šele pri opustitvi