1. december - zimo začnimo uspešno

1. december - zimo začnimo uspešno

Prenesi

Kako lahko uspešno začnemo zimo?

To so tri preproste stvari, ki jih lahko naredimo že danes


December še zadnji mesec odhajajočega leta in začetek zime. Kljub vsem težkim preizkušnjam letošnjega leta, lahko naredimo tri preproste stvari in si odpremo svetlejšo prihodnost.

1. Prižgimo sveče

Plamen sveč nam bo pomagal, da se prilagodimo energiji uspeha. S pomočjo sveč se lahko tudi osvobodimo žalosti, hrepenenja in strahu.
Meditacija ob plamenu sveče bo pomagala odstraniti blokade in ovire. Svečke bodo prav tako ustvarile vzdušje prihajajočih praznikov.

Sveče lahko prižigamo vsak dan v mesecu in ne le na današnji dan.


2. Ustvarimo praznično dekoacijo

Čeprav še manjka kar nekaj dni do praznikov, je danes primeren čas za postavitev dekoracije. Lahko postavite venčke, lahko okrasite že tudi smrečice.
Smreko ali jelko moramo okrasiti z obeski , ki so povezanimi z uspehom in srečo. Pomagali nam bodo doseči pozitivne spremembe v življenju.

Novoletno vzdušje bo vir pozitivne energije, zahvaljujoč kateri bo lažje doseči uspeh na potrebnih življenjskih področjih.


3. Postavite krmilnice

Ptice na krilih prinesejo uspeh, denar in srečo.

Tudi najpreprostejši krmilniki so dobrodošli. Pomembno je, da zimo začnemo z dobrimi dejanji. Ptice lahko hranimo tudi na ulici, če smo kupili mešanico semen.

 

Pozitivne Misli

Podatki:

Socialna omrežja

PREJŠNJA MISELDragi december - sporočilo mesecu decembru
NASLEDNJA MISEL6. november 365 misli - koledar lepih misli