Odkar sem ti zadnjič rekla, da te ljubim

Odkar sem ti zadnjič rekla, da te ljubim

Prenesi

Odkar sem ti zadnjič rekla, da te ljubim, so minila leta, in ti me nisi ljubil nazaj.
 

Od takrat mi gre veliko boljše – zadnje leto sem se trudila zgraditi nazaj vse, kar si ti pustil zlomljeno in porušeno, ko si odšel iz mojega življenja.


Vsa moja pozornost je bila posvečena v razvijanje najboljše verzije sebe, da me nihče več ne bo mogel tako zlomiti.
Nate nisem pomislila, dokler se v mojih novicah zaradi skupnega prijatelja ni pojavila fotografija tebe in tvojega dekleta.

Moram priznati, da je bil to močen udarec.
Potem ko je izginil tisti prvotni boleči občutek, sem lahko zate našla le dve besedi: hvala ti. Hvala ti, ker si me obšel.

Danes pogledam svoje življenje in sem vse prej kot dekle z zlomljenim srcem. Toliko časa sem iskala tvojo potrditev, da je bila moja vrednost odvisna od tega, ali me ljubiš ali ne. Obupana, šibka in pomilovanja vredna – to dekle nisem več jaz.


Tisti trenutek, ko sem spoznala, da je to, kar čutim do sebe, odvisno od tega, kaj ti čutiš do mene, sem se morala dobro pogledati v ogledalu in poiskati načine, kako se imeti spet rada.

Hvala ti, ker nisi tratil mojega časa in energije in te nisem ljubila dlje, kot bi te sicer – to sem porabila za sebe.

Če bi me ljubil, ne bi bila, kjer sem danes. Znova sem napolnila svoje srce in mojo zmožnost za ljubezen. Ko pride mimo naslednji moški, ne bo isto. Svoje srce bom dala samo nekomu, ki ga bo vreden.


Nekomu, ki se ne bo skrival pred svojimi čustvi in bo dovolj moški, da bo sprejel odgovornost za svoja dejanja. Sedaj vem, kako in kako ne sme ravnati z menoj v zvezi.

Zdaj vem, kaj je in kaj ni sprejemljivo v zvezi. Vem, kje so moje meje.

Hvala ti, ker si mi pomagal postaviti te meje.

S tabo ni bilo nobene in ti si jih zlorabljal. Hvala ti, ker sem zaradi tebe postala odpornejša. Ukvarjati sem se morala s toliko tvojimi mešanimi sporočili in gestami, da sem bila čustveno izčrpana.

Imel si me samo tako, kot je odgovarjalo tebi, ker je bilo tako zate lažje.

Dovolila sem si, da sem postala suženj vsem tvojim besedam in dejanjem. Kar me je uničilo takrat, me zdaj ne bi več. Nisem bila cela in popolna. Iskala sem nekoga, ki bo zapolnil to vrzel, in ti si bil najbolj popolno uničevalen del.

Po tvoji zaslugi sem zdaj cela in izpopolnjena.
Imela sem priložnost, da sem se osredotočila na uresničevanje svojih poslovnih ambicij, svojega duhovnega, čustvenega in fizičnega počutja in zadovoljstva s samo sabo.

Z nasmehom lahko rečem, da sem srečna. Vidim, da si tudi ti srečen. Upam, da te ona osrečuje na načine, na katere te jaz nisem mogla. Zdaj je jasno bolj kot kdajkoli prej, da si nikoli nisva bila namenjena.

Hvala, ker si me opomnil.

Samantha Bun

Pozitivne Misli

Podatki:

Socialna omrežja

PREJŠNJA MISELSlaba novica: ni ključa do sreče
NASLEDNJA MISEL7. september - HOROSKOP